‘Allah Akhbar’, wie kent deze woorden niet? Het is de strijdkreet van islamitische terroristen over heel de wereld.

Toch heft de Diyanet-moskee in Rotterdam juist deze strijdkreet aan, als groep 6 van de katholieke basisschool Noorderpoort op bezoek komt. Keer op keer horen we ‘Allah akhbar’. De kinderen moeten rustig blijven zitten. Ze worden onderworpen aan de islamitische strijdkreet.

Dit terwijl deze Nederlandse schoolkinderen op een christelijke school zitten. Dit terwijl elke dag duizenden christenen gruwelijk vermoord worden in naam van de islam!

De Rotterdamse moskee is aangesloten bij Diyanet, de Turkse overheidsorganisatie die moskeeën in Nederland direct controleert en financiert. Deze moskee is een vinger aan de lange arm van Erdogan.

Waarom heeft de moskee anders een Turkse vlag aan de muur? Toch zeker om een helder signaal af te geven: Wij zijn en blijven Turken. Islamitische Turken. Die Nederlandse kindertjes keer op keer bestoken met de islamitische strijdkreet ‘Allah Akhbar’.

Deze door Erdogan betaalde en door politiek-correcte schoolbestuurders opgedrongen islamisering moet stoppen. Hiertegen hebben wij van actiegroep Cultuur onder Vuur een petitie opgezet. Schoolbestuurders moeten duidelijk te horen krijgen dat islamitische indoctrinatie met ‘Allah akhbar’ absoluut niet kan!