Een nieuwe melding van Nederlandse schoolkinderen die naar de moskee moeten, waar ze op hun knietjes gebeden tot Allah aanhoren. Ditmaal in Alkmaar. Groep 6 van Sportbasisschool ’t Kruisrak uit Bunschoten bezocht de Haci Bayram-moskee.

Op het logo van de Haci Bayram-moskee prijkt prominent Diyanet, de Turkse overheidsorganisatie die moskeeën in Europa financieert en controleert. De Haci Bayram-moskee is een vinger aan de lange arm van Erdogan, die Nederlanders nazi’s noemt en in eigen land een terreurbewind voert.

Dit moskeebezoek, afgelegd in februari 2017, riep begrijpelijk nogal wat negatieve reacties op, aldus de nieuwsbrief van de school:

Wellicht op Facebook negatieve reacties van bezorgde ouders, die niet willen dat hun kind knielt voor Allah? We zullen het nooit weten, want wie het Facebookbericht over dit bezoek bekijkt ziet louter lovende commentaren. Kennelijk zijn de negatieve reacties verwijderd. Het is duidelijk: de critici van het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee worden door deze school het zwijgen opgelegd. Kritiek is verboden.

Deze indoctrinatie moet stoppen. Teken daarom onze petitie zodat Nederlandse kinderen niet meer hoeven te knielen voor Allah!