Zelf melding maken van een school waar kinderen naar de moskee gaan om te knielen voor Allah? Meld het hier!

Sportbasisschool ’t Kruisrak in Bunschoten

Klik op de afbeelding om het bewijs op de schoolwebsite te zien.

Dit moskeebezoek, afgelegd in februari 2017, riep nogal wat negatieve reacties op, aldus de nieuwsbrief van de school:

Wellicht op Facebook negatieve reacties van bezorgde ouders, die niet willen dat hun kind knielt voor Allah? We zullen het nooit weten, want wie het Facebookbericht over dit bezoek bekijkt ziet louter lovende commentaren. Kennelijk zijn de negatieve reacties verwijderd. Het is duidelijk: de critici van het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee worden door deze school het zwijgen opgelegd. Kritiek is verboden.

St. Jozefschool in Oudewater

Nutsschool in Oldenzaal

Klik op de afbeelding om het bewijs op de schoolwebsite te zien.

Wilt u ook een einde aan dit ‘bidden’ in moskeeën door Nederlandse schoolkinderen? Teken de petitie!

Basisschool Essesteijn in Voorburg

Basisschool Vinkenbuurt in Ommen

Klik op de afbeelding om de bron te zien.