Zelf melding maken van een school waar kinderen naar de moskee gaan om te knielen voor Allah? Meld het hier!

Mariaschool in Hoorn

Kinderen van de Mariaschool knielen voor de islam. Bron: mariaschoolhoorn.nl

Elk jaar moeten tienduizenden Nederlandse schoolkinderen op excursie naar de moskee. Zo ook groep 8b van de Mariaschool in Hoorn. In foto’s op de schoolwebsite zien we een schokkend tafereel. Onder leiding van de imam moeten de kinderen knielen en ‘bidden’ tot Allah.

Jihadpreken

En dit in de beruchte Diyanet Vakfi Moskee.

De Telegraaf berichtte in februari nog dat in deze moskee jihadpreken gehouden zijn.

Daarbij werd “het zoete nectar van het martelaarschap” geprezen.

Ondanks dat de vele media-aandacht voor deze geweldpreken, stuurt de Mariaschool vrolijk zijn leerlingen ernaartoe.

Dit is geen naïviteit. Dit is geen nalatigheid. Dit is het bewust blootstellen van weerloze schoolkinderen aan de giftige boodschap van de jihad

Rigoureuze scheiding van jongens en meisjes

Alsof het islamiet-spelen nog niet erg genoeg is, onderwerpt de imam tijdens het bezoek de schoolkinderen een rigoureuze scheiding van de geslachten.

Gewoon “om er voor te zorgen dat de mannen met hun gedachten niet zouden afdwalen van datgene dat ze daar in de moskee moesten doen: bidden tot Allah.”

We verzinnen het niet, de leerkracht schrijft het zelf in het verslag.

“Vrouwen achter het gordijn”

De meisjes mogen blij zijn dat ze überhaupt achter de jongens mogen zitten:

Normaal zitten de vrouwen achter het gordijn. Dit is ook uit oogpunt van bescherming en veiligheid.”

Je zou op dit punt een kritisch weerwoord verwachten van de verslaggevende docent.

Voorzetje: als je mannen en vrouwen beschaving bijbrengt, in plaats van de blinde onderwerping die de islam leert, dan kunnen ze heus wel in één ruimte zonder gordijn.

Maar nee hoor, de leerkracht noemt de uitleg van de imam “mooi transparant”.

Openbare Basisschool Op Koers in Varsseveld

Elke dag worden nietsvermoedende basisschoolkinderen naar de moskee geleid – om daar te knielen en bidden tot Allah.

Bijvoorbeeld door Openbare Basisschool Op Koers in Varsseveld. Die school laat groep 5 naar de moskee gaan, zo zien wij in een screenshot. De afbeeldingen zijn onderhand verdwenen van de website.

Weerloze kinderen

In groep 5 zijn kinderen nog maar acht of negen jaar oud. Zulke jonge kinderen zijn weerloos en erg vatbaar voor groepsdruk.

Je ziet dan ook dat elk kind knielt en bidt tot Allah. Schande dat een docent dit toelaat, ja dit zelfs faciliteert!

‘Minaretten zijn onze bajonetten’

De Terborgse moskee die groep 5 bezoekt is aangesloten bij Diyanet. Deze Turkse overheidsorganisatie bestuurt met strakke hand alle Turkse moskeeën in Nederland.

Diyanet valt onder de directe controle van dictator Erdoğan. En Erdoğans filosofie, door hemzelf uitgelegd, laat niets aan de verbeelding over:

“De moskeeën zijn onze barakken, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten”.

Geen geïsoleerd geval

Wie denkt dat het ‘bidden’ in de Turkse moskee in Terborg een geïsoleerd geval is, komt bedrogen uit. Eerder publiceerden wij al een melding van een school uit Dongen. Die ging ook naar een Turkse moskee. Daar kregen de leerlingen vele malen ‘Allah akhbar’ over zich heen.

Voorposten van de islam

Dit is glashelder. De Turkse moskeeën zijn voorposten van een islamitisch veroveringsleger. En onze weerloze kinderen zijn hun eerste slachtoffers. Dat kan en mag niet.

Openbare Basisschool Est

De Openbare Basisschool Est neemt leerlingen mee naar de moskee – en weigert openlijk om ouders op voorhand in te lichten.

Een docent genaamd Yvonne vertelt in de schoolnieuwsbrief over haar snode plan om een moskeebezoek af te leggen met haar leerlingen. “Tot mijn verrassing bleek er een behoorlijke weerstand te bestaan bij verschillende ouders tegen dit bezoek.”

Hoe kun je verrast zijn over weerstand, terwijl moskeën met Saoedische oliedollars de radicale islam verspreiden?

Klik om de afbeelding te vergroten. De tekst is uit een nieuwsbrief die de basisschool onderhand offline heeft gehaald.

Juf Yvonne vervolgt: “Ik heb van enkele ouders de opmerking gehad dat we hadden moeten overleggen met ouders of er wel behoefte was aan een moskeebezoek.”

Dat weigert juf Yvonne ronduit. Omdat een onschuldig kasteelbezoekje ook niet op voorhand wordt overlegd, “heb ik ook niet met u overlegd over het bezoek aan de moskee. ”

En wat Yvonne prima vindt moet jij als ouder ook prima vinden. Anders heb je pech. Juf Yvonne plaatst je gewoon voor een voldongen feit: zodra je er lucht van krijgt is de islamitische indoctrinatie-middag al lang en breed voorbij.

Bij dit soort politiek-correcte docenten is je kind niet veilig. Zonder de medeweten van jou als ouder dringen ze de islam op aan je kinderen, die zich nog niet goed kunnen verweren. Schaamteloos.

Sportbasisschool ‘t Kruisrak in Bunschoten

Klik op de afbeelding om het bewijs op de schoolwebsite te zien.

Dit moskeebezoek, afgelegd in februari 2017, riep nogal wat negatieve reacties op, aldus de nieuwsbrief van de school:

Wellicht op Facebook negatieve reacties van bezorgde ouders, die niet willen dat hun kind knielt voor Allah? We zullen het nooit weten, want wie het Facebookbericht over dit bezoek bekijkt ziet louter lovende commentaren. Kennelijk zijn de negatieve reacties verwijderd. Het is duidelijk: de critici van het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee worden door deze school het zwijgen opgelegd. Kritiek is verboden.

St. Jozefschool in Oudewater

Nutsschool in Oldenzaal

Klik op de afbeelding om het bewijs op de schoolwebsite te zien.

Wilt u ook een einde aan dit ‘bidden’ in moskeeën door Nederlandse schoolkinderen? Teken de petitie!

Basisschool Essesteijn in Voorburg

Basisschool Vinkenbuurt in Ommen

Klik op de afbeelding om de bron te zien.