Elke dag worden nietsvermoedende basisschoolkinderen naar de moskee geleid – om daar te knielen en bidden tot Allah.

Bijvoorbeeld door Openbare Basisschool Op Koers in Varsseveld. Die school laat groep 5 naar de moskee gaan, zo zien wij in een screenshot. De afbeeldingen zijn onderhand verdwenen van de website.

Weerloze kinderen

In groep 5 zijn kinderen nog maar acht of negen jaar oud. Zulke jonge kinderen zijn weerloos en erg vatbaar voor groepsdruk.

Je ziet dan ook dat elk kind knielt en bidt tot Allah. Schande dat een docent dit toelaat, ja dit zelfs faciliteert!

‘Minaretten zijn onze bajonetten’

De Terborgse moskee die groep 5 bezoekt is aangesloten bij Diyanet. Deze Turkse overheidsorganisatie bestuurt met strakke hand alle Turkse moskeeën in Nederland.

Diyanet valt onder de directe controle van dictator Erdoğan. En Erdoğans filosofie, door hemzelf uitgelegd, laat niets aan de verbeelding over:

“De moskeeën zijn onze barakken, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten”.

Geen geïsoleerd geval

Wie denkt dat het ‘bidden’ in de Turkse moskee in Terborg een geïsoleerd geval is, komt bedrogen uit. Eerder publiceerden wij al een melding van een school uit Dongen. Die ging ook naar een Turkse moskee. Daar kregen de leerlingen vele malen ‘Allah akhbar’ over zich heen.

Voorposten van de islam

Dit is glashelder. De Turkse moskeeën zijn voorposten van een islamitisch veroveringsleger. En onze weerloze kinderen zijn hun eerste slachtoffers. Dat kan en mag niet.

Tegen deze islamisering hebben wij van actiegroep Cultuur onder Vuur een petitie opgezet. Schoolbestuurders moeten docenten absoluut duidelijk maken dat islamitische indoctrinatie van onze schoolkinderen niet kan!