De Openbare Basisschool Est neemt leerlingen mee naar de moskee – en weigert openlijk om ouders op voorhand in te lichten.

Een docent genaamd Yvonne vertelt in de schoolnieuwsbrief over haar snode plan om een moskeebezoek af te leggen met haar leerlingen. “Tot mijn verrassing bleek er een behoorlijke weerstand te bestaan bij verschillende ouders tegen dit bezoek.”

Hoe kun je verrast zijn over weerstand, terwijl moskeën met Saoedische oliedollars de radicale islam verspreiden?

Klik om de afbeelding te vergroten. De tekst is uit een nieuwsbrief die de basisschool onderhand offline heeft gehaald.

Juf Yvonne vervolgt: “Ik heb van enkele ouders de opmerking gehad dat we hadden moeten overleggen met ouders of er wel behoefte was aan een moskeebezoek.”

Dat weigert juf Yvonne ronduit. Omdat een onschuldig kasteelbezoekje ook niet op voorhand wordt overlegd, “heb ik ook niet met u overlegd over het bezoek aan de moskee. ”

En wat Yvonne prima vindt moet jij als ouder ook prima vinden. Anders heb je pech. Juf Yvonne plaatst je gewoon voor een voldongen feit: zodra je er lucht van krijgt is de islamitische indoctrinatie-middag al lang en breed voorbij.

Bij dit soort politiek-correcte docenten is je kind niet veilig. Zonder de medeweten van jou als ouder dringen ze de islam op aan je kinderen, die zich nog niet goed kunnen verweren. Schaamteloos.

Deze islamisering moet stoppen. Hiertegen hebben wij van actiegroep Cultuur onder Vuur een petitie opgezet. Schoolbestuurders moeten docenten absoluut duidelijk maken dat islamitische indoctrinatie van onze schoolkinderen niet kan!