Kinderen van de Mariaschool knielen voor de islam. Bron: mariaschoolhoorn.nl

Elk jaar moeten tienduizenden Nederlandse schoolkinderen op excursie naar de moskee. Zo ook groep 8b van de Mariaschool in Hoorn. In foto’s op de schoolwebsite zien we een schokkend tafereel. Onder leiding van de imam moeten de kinderen knielen en ‘bidden’ tot Allah.

Jihadpreken

En dit in de beruchte Diyanet Vakfi Moskee.

De Telegraaf berichtte in februari nog dat in deze moskee jihadpreken gehouden zijn.

Daarbij werd “het zoete nectar van het martelaarschap” geprezen.

Ondanks dat de vele media-aandacht voor deze geweldpreken, stuurt de Mariaschool vrolijk zijn leerlingen ernaartoe.

Dit is geen naïviteit. Dit is geen nalatigheid. Dit is het bewust blootstellen van weerloze schoolkinderen aan de giftige boodschap van de jihad

Rigoureuze scheiding van jongens en meisjes

Alsof het islamiet-spelen nog niet erg genoeg is, onderwerpt de imam tijdens het bezoek de schoolkinderen een rigoureuze scheiding van de geslachten.

Gewoon “om er voor te zorgen dat de mannen met hun gedachten niet zouden afdwalen van datgene dat ze daar in de moskee moesten doen: bidden tot Allah.”

We verzinnen het niet, de leerkracht schrijft het zelf in het verslag.

“Vrouwen achter het gordijn”

De meisjes mogen blij zijn dat ze überhaupt achter de jongens mogen zitten:

Normaal zitten de vrouwen achter het gordijn. Dit is ook uit oogpunt van bescherming en veiligheid.”

Je zou op dit punt een kritisch weerwoord verwachten van de verslaggevende docent.

Voorzetje: als je mannen en vrouwen beschaving bijbrengt, in plaats van de blinde onderwerping die de islam leert, dan kunnen ze heus wel in één ruimte zonder gordijn.

Maar nee hoor, de leerkracht noemt de uitleg van de imam “mooi transparant”.

Deze waanzin moet onmiddellijk stoppen. Teken nu de petitie tegen dit knielen en ‘bidden’ in de moskee. Nederlandse schoolkinderen moeten verre van islamitische indoctrinatie blijven!

Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de christelijke beschaving te verdedigen in Nederland. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.